Conectat. Relevant. De succes.

Descoperim oportunitati

Identificam cele mai relevante oportunitati regionale de investitii atat din presa cat si din surse publice, colectand informatii si evaluand sansele de reusita ale fiecareia.

Cream sinergii

Avem un portofoliu vast de parteneri internationali cu o expertiza variata si extinsa. Pentru fiecare oportunitate de investitii, alegem si punem in legatura parteneri care au expertiza ideala in acel domeniu pentru a ne asigura cel mai ridicat scor la licitatia de proiect.

Adunam informatii

Informatia corecta este esentiala in reusita unei participari la o licitatie de proiect si este fundamentul unei afaceri eficiente. Din acest motiv, colectam cele mai relevante date despre proiect, interesele competitorilor si agenda factorilor implicati pentru a completa documentatia de proiect cu rapoarte detaliate.

Afaceri publice internationale

Asiguram legatura intre partenerii nostri de proiect si autoritatile competente din comunitatile gazda intr-o maniera transparenta si profesionista. Furnizam consiliere permanenta investitorilor/partenerilor in relatiile cu factorii interesati de la primul contact pana la finalizarea proiectului.

Obtinem aprobari

Avem vaste cunostinte despre procedurile de inregistrare si obtinerea de aprobari si suntem capabili, prin operatiunile deja existente pe mai multe piete, sa oferim sprijin in colectarea tuturor avizelor si autorizatiilor, de la deschiderea de birouri locale pana la permise de munca pentru angajati.

Coordonam parteneriate locale

Ne-am dovedit deja abilitatile in gestionarea cu succes a proiectelor de investitii globale. Echipa noastra este capabila sa ofere servicii de management complet integrate din prima zi si pana la incheierea proiectului.