bestinvest-romania

BestInvest Romania

New York | 28 septembrie 2015

La sfarsitul lunii septembrie, dl. Petru Schipor a participat la BestInvest Romania, cel mai mare eveniment de al anului pentru comunitatea romana de business din America, organizat in New York de Camera de Comert Romano-Americana (RACC) impreuna cu Bursa de Valori Bucuresti si ALIANTA.

 

Adunarea a avuit rolul de a evidentia economia solida si foarte activa a Romaniei, tara ce a intrat intr-o noua era de crestere, stabilitate si credibilitate. Atenta la provocarile pe care le intampina, Romania se dedica intens restructurarii economice si inregistreaza progrese solide in toate domeniile. Doar un astfel de angajament ii va asigura un rol strategic in Uniunea Europeana si un parteneriat de exceptie cu NATO pentru generatiile ce vor urma.

 

BestInvest Romania a oferit audientei un mix interesant de oportunitati de informare, marketing si networking. Partea romana a fost reprezentata de Mihai Albulescu, ministru al Energiei, Mircea Jorj, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, Gabriel FLorin Puscau, secretar general la Ministerul Sanatatii, Ion Jinga, reprezentant permanent al Romaniei la Natiunile Unite, si Ioana Gabriela Costache, consul general al Romaniei la New York. Guvernul american a fost reprezentat de democrata Loretta Sanchez, membru al Congresului Statelor Unite. Printre reprezentantii mediului de afaceri s-au numarat, de partea romana, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Ludwik Sobolewski, presedintele Bursei de Valori Bucuresti, dar si membri marcanti ai comunitatii de afaceri din Statele Unite.