summitul-despre-energie-si-economie-istanbul-2015

Atlantic Council – Energie si Economie Istanbul 2015

Istanbul | 18-20 Noiembrie 2015

In perioada 18-20 noembrie, compania Ekkou VP,  reprezentata de dl.Petru Schipor a participat ca invitat si sponsor al reuniunii Atlantic Council Energy & Economic Summit, care s-a desfasurat  la Istanbul-Turcia.

 

Cu acesta ocazie dl.Schipor a avut ca invitati la acesta reuniune companiile  Romgaz, Compet SA, Electrica Serv SA si Smart SA, companii  de marca ale economiei Romanesti.

 

La  Summit au participat  mai mult de cinci sute de delegați din patruzeci de țări,  douăzeci de miniștri de energie, economie și afaceri externe. Excelenta Sa Președintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdogan,  a onorat cu prezenta si discursul sau acest important Summit.

 

Printe alti reprezentanti de marca ai politicii mondiale au mai participat la Summit Excelenta Sa Presedintele  Republicii Croația, dl  Kolinda Grabar-Kitarovic și Excelenta Sa Prim-Ministru al Republicii Albania, dl Edi Rama.

 

Secretarul de stat adjunct al Statelor Unite ale Americii, Antony Blinken a emis observațiile finale ale Summitului, intr-o sesiune speciala.