Cine suntem

Infiintata in anul 2010 de Petru Schipor, Ekkou VP (Romania) este un furnizor de servicii integrate de dezvoltare a investitiilor specializata pe sectorul construcțiilor, cel al energiei, industria de petrol și gaze, dar și managementul parteneriatelor de proiect ca raspuns la oportunitati majore de investitii din Europa, Orientul Mijlociu si Asia.

America

Europa

Asia Centrala

Asia de Est

Canada

 

Brazilia

Albania

 

Croatia

 

Cehia

 

Franta

 

Grecia

 

Macedonia

 

Moldova

 

Olanda

 

Polonia

 

Romania

 

Serbia

 

Spania

 

Ucraina

 

Ungaria

Armenia

 

Azerbaidjan

 

Georgia

 

Kazahstan

 

Kargazstan

 

Rusia

 

Turcia

 

Turkmenistan

Coreea de Sud

 

India

Petru Schipor
Presedinte si CEO

Nascut in Bucovina, o regiune incarcata de istorie de care este mandru, Petru Schipor si-a inceput cariera profesionala in domeniul asigurarilor, cladindu-si o reputatie prin succes si profesionalism. A acumulat o vasta experienta pe piata locala si regionala, inclusiv in Republica Moldova, din pozitia de director regional pentru dezvoltare a bancii austriece BAWAG (in prezent BAWAG PSK).

 

Odata cu trecerea in noul mileniu, a ales sa-si diversifice expertiza in vanzari si distributie alaturandu-se echipei grupului grec Lazaridis Marmor pe pozitia de director pentru dezvoltare in Europa de Est si Rusia. Acesta a constituit un moment de cotitura al carierei sale, ajutandu-l sa-si formeze contacte de afaceri si institutionale in emisfera estica (Ucraina, Moldova, Belarus, Rusia, Armenia, Kargaztan, Kazahstan, Turkmenistan) care l-au ajutat mai tarziu in pozitia de integrator de investitii pentru un mare grup petrolier rus. Contributia sa la identificarea si stabilirea legaturilor comerciale cu parteneri de productie din China si distribuitori din Canada au ajutat respectiva companie rusa sa creeze un intreg lant valoric, de la rafinare pana la produse finite.

 

In 2010, motivat de succesele inregistrate pana atunci, dar si de noul climat economic, a pus bazele propriei firme de consultanta – Ekkou VP (Romania) – cu misiunea de a furniza servicii integrate pentru dezvoltarea investitiilor in sectoare precum cel al constructiilor, dar si pentru managementul si implementarea parteneriatelor si proiectelor ce rezulta din oportunitati majore de investitii in Europa, Orientul Mijlociu si Asia.

 

Intr-o perioada scurta de timp, Ekkou VP s-a dezvoltat exponential, reusind sa implementeze cu succes o serie de proiecte regionale si sa stabileasca legaturi solide cu companii si oameni de afaceri care o vor ajuta sa profite de oportunitati de afaceri din lumea întreaga, din Brazilia pana in Camceatca si din Canada pana in China.